NOU! Acum poti publica anunturi in ziare nationale: Adevarul, Evenimentul Zilei, Jurnalul National, Bursa, Capital, Curierul National, Libertatea, Click, Ring, Romania Libera, Anuntul Telefonic, Curentul, National, Puterea

BLOG

09Dec

START CONCURS !

postat de ADMIN in 09.12.2014

START CONCURS !
In acest concurs s-au inscris 50 de bloggeri, acestia avand posibilitatea de a scrie un numar maxim de 4 articole care vor fi punctate individual cu un punctaj maxim de 100 de puncte. Punctele vor fi primite pentru indeplinirea a 3 criterii de jurizare :
a) TEHNIC
Reprezinta 25% din nota totala.
Fiecare sarcina a concursului are anumite cerinte tehnice obligatorii. Articolul dumneavoastra trebuie sa indeplineasca toate cerintele in acelasi timp de-a lungul desfasurarii concursului.
 b) CREATIV
Reprezinta 25% din nota totala.
Comisia de concurs va acorda o nota articolului pentru creativitate urmarindu-se exactitatea si corectitudinea exprimarii, apropierea fata de cititor si inventivitatea in imaginarea unor situatii care sa faca recurgerea la publicare online de anunturi cea mai buna solutie.
 c) INDEXARE
Reprezinta 50% din nota totala.
Popularitatea articolului pe motoarele de cautare este ultimul criteriu dupa care va fi judecat articolul dumneavoastra. Vor fi punctate articolele ce se vor afla cat mai sus in paginile de cautare pe motorul de cautare Google.

Punctajul unui blogger este reprezentat de cele 4 punctaje cumulate, rezultand ca puteti obtine pana la 400 de puncte in cadrul acestui concurs.

Pentru mai multe intrebari puteti trimite un E-mail la adresa seo@mediapress.ro sau folosind formularul de contact.

Spor la scris si va asteptam sa ne luati premiile !Ultimele 5 posturi

Concurs : Motive pentru a publica un anunt in ziar

Publicare articole contra-cost pe blogul personal

BlogHub.ro asteapta cu interes articole pentru ultimul concurs

START CONCURS !

Castigatorii primului concurs organizat pe BlogHub.ro !

Organizare concursuri pentru companii, Articole cu plata, Concursuri pentru bloggeri
Creaza cont
Premii mari, companie de renume, intotdeauna la timp
regulament general