NOU! Acum poti publica anunturi in ziare nationale: Adevarul, Evenimentul Zilei, Jurnalul National, Bursa, Capital, Curierul National, Libertatea, Click, Ring, Romania Libera, Anuntul Telefonic, Curentul, National, Puterea

BLOG

04Nov

Primul concurs organizat de catre Mediapress Advertising

postat de ADMIN in 04.11.2014

Primul concurs organizat de catre Mediapress Advertising
In sectiunea "Concursuri" puteti gasi publicat primul concurs pentru bloggeri organizat de catre Mediapress Advertising, cu premii substantiale si cu o promovare garantata pentru blogul fiecarui participant.

Acest concurs are 3 sarcini pe care bloggerii ar trebui sa le indeplineasca pentru a putea castiga marele premiu.In total sunt 4 articole ce trebuiesc scrise de catre dumneavoastra pe durata unei luni, ceea ce inseamna ca aveti posibilitatea de a scrie aproximativ un articol pe saptamana. Acest lucru este posibil si pentru cei care muncesc si nu se pot ocupa in permanenta de publicarea articolelor pe blogurile personale.

Toate cele 4 articole vor fi punctate cu un maximum de 100 de puncte, ceea ce inseamna ca punctajul final poate ajunge la maximum 400 de puncte.Cele 3 criterii de jurizare sunt explicate in pagina concursului. Criteriul de departajare va fi cel de indexare si pozitionare a articolelor in rezultatele cautarilor in prima zi dupa finalizarea concursului.

Cuvintele cheie vor fi comunicate in curand pentru fiecare articol.

Va multumit !
 Ultimele 5 posturi

Concurs : Motive pentru a publica un anunt in ziar

Publicare articole contra-cost pe blogul personal

BlogHub.ro asteapta cu interes articole pentru ultimul concurs

START CONCURS !

Castigatorii primului concurs organizat pe BlogHub.ro !

Organizare concursuri pentru companii, Articole cu plata, Concursuri pentru bloggeri
Creaza cont
Premii mari, companie de renume, intotdeauna la timp
regulament general