NOU! Acum poti publica anunturi in ziare nationale: Adevarul, Evenimentul Zilei, Jurnalul National, Bursa, Capital, Curierul National, Libertatea, Click, Ring, Romania Libera, Anuntul Telefonic, Curentul, National, Puterea

Concurs

Motive pentru care sa publici anunt in ziar

STATUS: FINALIZATMotive pentru care sa publici anunt in ziar

INSCRIERI: inchise (11.04.2016-08.06.2016)

DESFASURARE: finalizat (31.07.2016-31.08.2016)

DESEMNARE CASTIGATORI: 17.07.2016


Cu totii stim ca ziarul este una dintre cele mai vechi surse de informare, dar si una dintre cele mai importante. In ultmii ani se vorbeste de "moartea presei scrise", insa exista o multime de motive pentru care acest lucru nu sunt valabile si credem ca dumneavoastra sunteti in masura de a expune acest lucru intr-un mod cat mai obiectiv.

Exista situatii in care un anunt intr-un ziar national devine o necesitate (citatii, licitatii, etc.), insa exista si situatii cand este anunturile in ziare nationale sunt preferabile celor publicate pe site-uri, iar noi ne dorim sa aflam de la toti bloggerii care ar fi acele situatii.

Modalitatea de punctare a articolelor se va modifica de aceasta data, dupa cum urmeaza :

    Tehnic (max 25 pcte) - Acest criteriu va urmari modalitatea in care bloggerii includ link-urile pe cuvintele cheie precizate pentru fiecare sarcina, daca acestea sunt do-follow, dar si daca ancora folosita pentru link-ul respectiv este una descriptiva pentru pagina catre care duce acel link.
    Creatie (max 25 pcte) -  Modul in care a fost redactat articolul si modalitatea in care fiecare blogger prezinta avantajele aduse de catre un anunt intr-un ziar. Articolul poate fi o poveste inspirata din realitate, una fictiva sau poate fi un tutorial.
    Semnale Social Media (max 50 pcte) - Acest criteriu va inlocui vechiul criteriu denumit "SEO", iar de aceasta data, punctajul cel mai mare va fi primit de cei care vor avea articolele cele mai populare in social media. Cei care depasesc 100 de semnale sociale (tweeturi, share-uri,like-uri,google +) vor primi 50 de puncte din punctul maxim de 100. 


Sarcina 1

Anunturile din ziarul Adevarul

Maxim 2 articole

Explicati care credeti ca este motivul pentru care publicarea unui anunt in ziarul Adevarul ar putea mari sansele de vanzare ale unei proprietati sau incercati sa explicati care sunt situatiile in care este necesara publicarea unui anunt in acest ziar.Daca nu v-ati aflat niciodata in situatia de a publica un anunt in ziar, imaginati-va o situatie in care ar trebui sa faceti acest lucru.

In articolul dumneavoastra trebuie sa plasati legatura pe urmatoarele cuvinte de pentru a primi punctajul tehnic :
-Link pe expresia “anunt in Adevarul” catre http://www.anunturi-adevarul.ro/
-Link pe expresia “publicare in Adevarul” catre pagina http://www.anunturi-adevarul.ro/anunt-mica-publicitate-adevarul-z5.html
 

Sarcina 1

Motivul principal : Preturile sunt mici !

Maxim 2 articole

Imaginati-va ca va aflati intr-o situatia in care aveti nevoie de publicarea unui anunt in ziare.Nu ati mai folosit pana acum anunturile in ziare si dorind sa aflati care sunt preturile, iar cautand pe internet ati gasit site-ul www.preturi-anunturi-ziare.ro . Folosindu-va de acest pretext, povestiti cum ati publicat anuntul dumneavoastra la cel mai bun pret in ziarul Adevarul.

In articolul dumneavoastra trebuie sa plasati legatura pe urmatoarele cuvinte de pentru a primi punctajul tehnic :
-Link pe expresia “preturi pentru anunt in ziar” catre www.preturi-anunturi-ziare.ro
-Link pe expresia “pret anunt in adevarul” catre pagina http://www.preturi-anunturi-ziare.ro/preturi-anunt-ziar-adevarul-bucuresti-b5.html

Locul 1 - 100 euro 
Locul 2 - 75 euro 
Locul 3 - 50 euro
Organizare concursuri pentru companii, Articole cu plata, Concursuri pentru bloggeri
Creaza cont
Premii mari, companie de renume, intotdeauna la timp
regulament general