NOU! Acum poti publica anunturi in ziare nationale: Adevarul, Evenimentul Zilei, Jurnalul National, Bursa, Capital, Curierul National, Libertatea, Click, Ring, Romania Libera, Anuntul Telefonic, Curentul, National, Puterea

Concurs

Anunturi in ziare nationale prin Mediapress Advertising

STATUS: FINALIZATAnunturi in ziare nationale prin Mediapress Advertising

INSCRIERI: inchise (10.11.2014-08.12.2014)

DESFASURARE: finalizat (08.12.2014-15.01.2015)

DESEMNARE CASTIGATORI: 25.01.2015

Mediapress Advertising lanseaza o campanie de promovare a anunturilor  in ziare nationale si locale. Acest serviciu este foarte folositor, dar tot odata neglijat, avand in vedere numarul persoanelor care au nevoie de acest serviciu pentru proceduri legale sau pentru nevoi personale.

Dorim ca dumneavoastra sa promovati acest tip de anunturi de mare publicitate pe blogurile dumneavoastra ajutandu-va astfel si cititorii ce ar dori astfel de informatii.


Ionut Dumitran

Ionut Dumitran

LOCUL 1 - 309 puncte
(99 Tehnic / 95 Creatie / 115 SEO) ProfilCristi Mihalcea

Cristi Mihalcea

LOCUL 2 - 306 puncte
(96 Tehnic / 90 Creatie / 120 SEO) Profil

Irina Mitrofan

Irina Mitrofan

LOCUL 3 - 301 puncte
(69 Tehnic / 97 Creatie / 135 SEO) Profil


Loc Bloger Tehnic Creatie SEO Punctaj Total
4 TENU IRINA CRISTINA 97 puncte 84 puncte 100 puncte 281 puncte
5 Tudose Cristina-Gabriela 86 puncte 87 puncte 105 puncte 278 puncte
6 Popescu Ionela Mihaela 94 puncte 87 puncte 95 puncte 276 puncte
7 Ana Naghi 73 puncte 69 puncte 115 puncte 257 puncte
8 IGNAT GABRIELA 90 puncte 55 puncte 85 puncte 230 puncte
9 Bratu Gabriela 93 puncte 68 puncte 50 puncte 211 puncte
10 Malinescu Marius Gabriel 87 puncte 72 puncte 50 puncte 209 puncte
11 Gabryell 69 puncte 65 puncte 60 puncte 194 puncte
12 Adrian Gainaru 68 puncte 69 puncte 45 puncte 182 puncte
13 Croitor Camelia Loredana 37 puncte 42 puncte 45 puncte 124 puncte
14 Oana Picerea 23 puncte 21 puncte 45 puncte 89 puncte
15 Doru 25 puncte 24 puncte 25 puncte 74 puncte
16 Durus Octavia 25 puncte 22 puncte 25 puncte 72 puncte

Sarcina 1

Promovare anunturi intr-un ziar national

Maxim 2 articole

Alegeti maxim 2 ziare nationale de pe site-ul www.anunturiziarenationale.ro si creati nu mai mult de 2 articole in care sa exemplificati usurinta publicarii unui anunt de mica publicitate in ziarele respective.


CERINTE OBLIGATORII

Toate articolele trebuie obligatoriu sa contina:
- link catre pagina principala a site-ului www.anunturiziarenationale.ro pe expresia "Anunturi ziare nationale" sau "Anunturi in ziare nationale"
- link catre pagina unui ziar din cadrul site-ului cu expresia "anunturi in ziarul ...se scrie numele ziarului ales.... " . Dati click pe "Publica" sub imaginea unui ziar pe pagina principala si ajungeti pe pagina respectiva.
- Descrierea serviciului oferit de acest site si o prezentare clara a pasilor ce trebuiesc urmati pentru a publica un anunt in ziar
 

Sarcina 2

Promovare anunturi pentru proiecte cu fonduri europene

Maxim 1 articole

Alegeti 1 ziar national de pe site-ul www.anunturi-fonduri-europene.ro si creati un singur articol in care sa exemplificati usurinta publicarii unui anunt de Fonduri Europene in ziarul respectiv.


CERINTE OBLIGATORII

Toate articolele trebuie obligatoriu sa contina:
- link catre pagina de calcul a ziarului de pe site-ul www.anunturi-fonduri-europene.ro (Ex: pentru ziarul Adevarul link-ul este http://www.anunturi-fonduri-europene.ro/anunturi-fonduri-europene-ziarul-adevarul-z5.html )
- link catre pagina www.anunturi-fonduri-europene.ro cu expresia "Publicare anunturi Fonduri Europene in ziar" sau "Publicare anunturi pentru proiecte cu fonduri europene in ziar"
- descrierea procesului de publicare si usurinta cu care poate fi parcurs acesta prin intermediul Mediapress Advertising.
 

Sarcina 3

Promovare anunturi in ziarele locale din Romania

Maxim 1 articole

 

Alegeti maxim 1 ziar local de pe site-ul www.publicitate-ziare-locale.ro si creati un singur articol in care sa exemplificati usurinta publicarii unui anunt intr-un ziar local din Romania prin intermediul Mediapress Advertising.


CERINTE OBLIGATORII


Toate articolele trebuie obligatoriu sa contina:
- link catre pagina principala a site-ului www.publicitate-ziare-locale.ro pe expresia "Anunturi ziare locale" sau "Anunturi in ziare locale"
- link catre pagina unui ziar din cadrul site-ului cu expresia "anunturi in ziarul ...se scrie numele ziarului ales.... " . Dati click pe o zona din tara si apoi pe "Publica acum!" pentru a ajunge pe pagina dedicata unui ziar local.
- Descrierea serviciului oferit de acest site si o prezentare clara a pasilor ce trebuiesc urmati pentru a publica un anunt intr-un ziar local.

Premii

Premiul 1 - 500 Euro

Premiul 2 - 300 Euro

Premiul 3 - 100 Euro

 

Modalitate de punctaj

Pentru fiecare sarcina a concursului aveti voie sa depuneti un numar maxim de articole specificate la fiecare sarcina in parte. Daca alegeti sa nu depuneti la una dintre ele sau sa depuneti mai putin decat numarul maxim este alegerea dumneavoastra.

Punctajul maxim este dat de numarul de linkuri permise la toate sarcinile concursului inmultit cu 100. Fiecare articol depus de dumneavoastra va primi o nota intre 0 si 100 dupa 3 aspecte:
 

a) TEHNIC

Reprezinta 25% din nota totala.
Fiecare sarcina a concursului are anumite cerinte tehnice obligatorii. Articolul dumneavoastra trebuie sa indeplineasca toate cerintele in acelasi timp de-a lungul desfasurarii concursului.
 

b) CREATIV

Reprezinta 25% din nota totala.
Comisia de concurs va acorda o nota articolului pentru creativitate urmarindu-se exactitatea si corectitudinea exprimarii, apropierea fata de cititor si inventivitatea in imaginarea unor situatii care sa faca recurgerea la publicare online de anunturi cea mai buna solutie.
 

c) INDEXARE

Reprezinta 50% din nota totala.
Popularitatea articolului pe motoarele de cautare este ultimul criteriu dupa care va fi judecat articolul dumneavoastra. Vor fi punctate articolele ce se vor afla cat mai sus in paginile de cautare pe motorul de cautare Google.
Organizare concursuri pentru companii, Articole cu plata, Concursuri pentru bloggeri
Creaza cont
Premii mari, companie de renume, intotdeauna la timp
regulament general