NOU! Acum poti publica anunturi in ziare nationale: Adevarul, Evenimentul Zilei, Jurnalul National, Bursa, Capital, Curierul National, Libertatea, Click, Ring, Romania Libera, Anuntul Telefonic, Curentul, National, Puterea

BLOG

23Dec

BlogHub.ro vine cu urari si cu vesti bune !

postat de ADMIN in 23.12.2014

BlogHub.ro vine cu urari si cu vesti bune !
Buna ziua,

BlogHub.ro si Mediapress Advertising va ureaza un Craciun fericit alaturi de cei tragi si fie ca toate dorintele dumneavoastra sa se implineasca in 2015 !

Pe langa aceasta traditionala urare, dorim sa va urma mult spor in scrierea articolelor pentru concursul organizat de compania noastra pentru castigarea premiilor puse in joc (500, 300 si 100 de euro).

Nu uitati ca timpul trece repede si pana pe 15 ianuarie trebuie sa scrieti cele 4 articole pentru a fi eligibili in vederea castigarii premiilor.Acestea ar putea insemna "recuperarea" cheltuielilor de sarbatori, asa ca acest lucru ar trebui sa va motiveze in aceasta perioada sa inscrieti articolele pe www.bloghub.ro pentru jurizare.

Notele vor fi acordate in perioada 15.01.2015-24-01.2015, urmand ca pe data de 25 ianuarie sa anuntam fericitii castigatori. Pana acum doar 4 bloggeri au decis sa scrie articole pentru concurs, deci sansele fiecauria sunt uriase.

Nu ratati aceasta ocazie !

Sarbatori fericite !Ultimele 5 posturi

Concurs : Motive pentru a publica un anunt in ziar

Publicare articole contra-cost pe blogul personal

BlogHub.ro asteapta cu interes articole pentru ultimul concurs

START CONCURS !

Castigatorii primului concurs organizat pe BlogHub.ro !

Organizare concursuri pentru companii, Articole cu plata, Concursuri pentru bloggeri
Creaza cont
Premii mari, companie de renume, intotdeauna la timp
regulament general