NOU! Acum poti publica anunturi in ziare nationale: Adevarul, Evenimentul Zilei, Jurnalul National, Bursa, Capital, Curierul National, Libertatea, Click, Ring, Romania Libera, Anuntul Telefonic, Curentul, National, Puterea

BLOG

18Nov

20 de zile pana cand vom incepe concursul. Inscrie-te ACUM !

postat de ADMIN in 18.11.2014

20 de zile pana cand vom incepe concursul. Inscrie-te ACUM !
Pe 8 decembrie 2014 vom incepe concursul dedicat bloggerilor creativi, in speranta ca motivati de premiile mai mult decat consistente, acestia vor scrie cele mai bune articole si vor reusi sa publice numarul maxim de articole ( patru ) pana la sfarsitul perioadei in care acceptam articole.

Esti bloggeri si vrei sa castigi 500, 300 sau 100 de euro pentru 4 articole ?

Deja esti pe site-ul bloghub.ro daca citesti acest articol, deci iti mai ramane doar sa creezi un cont si sa iti inscrii blogul la concursul organizat de Mediapress Advertising. Vei spune ca probabil nu ai timp, insa vreau sa iti transmit faptul ca trebuie sa scrii cate un articol pe saptamana, timp de o luna si vei intra in cursa pentru premiile puse la bataie.

Imagineaza-ti cat de frumos ar fi sa castigi 500 de euro pentru patru articole postate pe blogul personal ! Nu crezi ca ti-ar fi de ajutor acesti bani si ca ar putea fi castigati extrem de usor ?

Sa terminam cu palavrageala si sa trecem la fapte, pentru ca timpul trece si raman zile tot mai putine pentru a va inscrie in concurs. In acest moment mai sunt fix 20 de zile pana cand perioada de inscrieri se va incheia si veti rata sansa de a ne lua banii, asa ca nu mai asteptati nici o clipa si creati-va cont pe site-ul nostru.
 Ultimele 5 posturi

Concurs : Motive pentru a publica un anunt in ziar

Publicare articole contra-cost pe blogul personal

BlogHub.ro asteapta cu interes articole pentru ultimul concurs

START CONCURS !

Castigatorii primului concurs organizat pe BlogHub.ro !

Organizare concursuri pentru companii, Articole cu plata, Concursuri pentru bloggeri
Creaza cont
Premii mari, companie de renume, intotdeauna la timp
regulament general